Search found 11 matches

Go to advanced search

by blubyte
Tue Oct 02, 2012 1:04 am
Forum: Development Chats
Topic: Add modules does not work
Replies: 1
Views: 1592

Add modules does not work

When I'm logged in as admin and click to add a module I get this error: JsonStore load exception occurred and this in the logfiles: [Tue Oct 02 02:54:48 2012] [error] [client xx.xx.xx.xx] PHP Fatal error: require(): Failed opening required '/var/webmail/groupoffice/groupoffice-com-4.0.108/go/BaseMod...
by blubyte
Thu Mar 24, 2011 9:29 am
Forum: Development Chats
Topic: GO_AUTH could not be found
Replies: 1
Views: 1598

GO_AUTH could not be found

Hi, I updated GO 3.5.40 to 3.6.30. I wrote a module to let my users login without adding @domain.xy to their username. The module gets the domain via $_SERVER['SERVER_NAME'] and adds it automatically. But now GO gives me an GO_AUTH could not be found error if the module is activated. Here the code: ...
by blubyte
Sat Apr 17, 2010 4:19 pm
Forum: Development Chats
Topic: Short IMAP Login
Replies: 4
Views: 2770

Re: Short IMAP Login

I'm sorry, overread the "&".

I added the final module as an attachment.
by blubyte
Thu Mar 25, 2010 8:57 am
Forum: Development Chats
Topic: Short IMAP Login
Replies: 4
Views: 2770

Re: Short IMAP Login

ATM i modify auth.class.inc.php to get my short IMAP login done. But I want to write the module and use the events because it's ugly to edit the core code. I'm looking for an options to send the vars I modified in my module back to the point in auth.class.inc.php where the event was fired. $params =...
by blubyte
Tue Mar 23, 2010 5:15 pm
Forum: Development Chats
Topic: Short IMAP Login
Replies: 4
Views: 2770

Short IMAP Login

Hi, i'm using Group-Office as webmail for multiple domains. eg http://www.test1.de, http://www.test2.de ... Webmail can be accessed by go.domainname.de. When a (IMAP)User logs in he has to use the username@domain.de. I changed the auth.class.inc.php, so that users just have to use username and passw...
by blubyte
Thu Apr 09, 2009 12:45 pm
Forum: General help
Topic: Linked Email not displayed
Replies: 6
Views: 1784

Re: Linked Email not displayed

It's possible, by creating a new mail an then use the Link field. Is it not supposed to be there?
by blubyte
Thu Apr 09, 2009 12:21 pm
Forum: General help
Topic: Linked Email not displayed
Replies: 6
Views: 1784

Re: Linked Email not displayed

So it seems to be a pro feature? Becaus I'm using the community version atm.

PS: There is no error in my apachelog
by blubyte
Thu Apr 09, 2009 11:12 am
Forum: General help
Topic: Linked Email not displayed
Replies: 6
Views: 1784

Linked Email not displayed

Hi, when I link an email to a contact and then switch to the adressbook and click on the linked mail, a window opens but its grey. I posted already at the bugtracker but: Do you have an error in the log? Please contact Intermesh by mail for support or use the forum. I believe this is not a bug but s...
by blubyte
Wed Mar 11, 2009 6:08 pm
Forum: General help
Topic: Bug: Links in Mails
Replies: 1
Views: 890

Bug: Links in Mails

Hi, found another bug I think: GO is automatically generating Links if something like this can be found in a mail http://domain.de. But if the link contains '_' (bottomminus/line ?? don't know how to say) the link ends and the rest is not part of the link. Example: http://domain.de/test _add.cgi?id=...
by blubyte
Tue Mar 10, 2009 8:57 am
Forum: General help
Topic: Email Filter
Replies: 4
Views: 1239

Re: Email Filter

Thanks, I don't think I have users knowing how to use regex.
by blubyte
Mon Mar 09, 2009 1:03 pm
Forum: General help
Topic: Email Filter
Replies: 4
Views: 1239

Email Filter

Hi,
im using the new GO3. Email filters are not working properly:
Example 1:

Code: Select all

Filterrule(Subject): SPAM
Subject: ***SPAM***4.3 asf s sf sdf sadf
WORKS!!

BUT:

Code: Select all

Filterrule(Subject): ***SPAM***
Subject: ***SPAM***4.3 asf s sf sdf sadf
DOES NOT WORK???

Any suggestions?

Regards
C.G.