Search found 18 matches

Go to advanced search

by stigolar
Thu Nov 08, 2012 1:48 pm
Forum: General help
Topic: emails not showing
Replies: 34
Views: 13365

Re: emails not showing

But new problems emerges. Folders with many mails > 500 never opens, and filters dons always work.
by stigolar
Wed Oct 31, 2012 4:37 pm
Forum: General help
Topic: emails not showing
Replies: 34
Views: 13365

Re: emails not showing

At last with version 4 imap works properly, hurray
by stigolar
Tue Feb 21, 2012 4:36 pm
Forum: General help
Topic: CalDav sync with Android
Replies: 2
Views: 1838

Re: CalDav sync with Android

I have made a mod in modules/calendar/export.php lines 72 and 74:

replace:
echo $exp;
width:
echo $exp = str_replace(";CHARSET=UTF-8:",":",$exp);

and Calendar_dav works perfect.
by stigolar
Fri Nov 25, 2011 3:42 pm
Forum: Installation
Topic: No emails are showing
Replies: 18
Views: 9754

Re: No emails are showing

Hello Stigolar, If there were a problem with the connection, you would see SOMETHING, at least an error message next to the email account names on the left. Are your GO email accounts assigned to the correct GO users? It is working again, seem to bee some confusion about the naming of the build in ...
by stigolar
Thu Nov 24, 2011 8:36 pm
Forum: GroupOffice main discussion
Topic: Problem in Opera browser ver. 11.52
Replies: 0
Views: 2773

Problem in Opera browser ver. 11.52

When pressing OK in mail account setup, yuo get this javascript error: Event thread: load Uncaught exception: TypeError: Cannot convert 'result' to object Error thrown at line 48659, column 8 in <anonymous function: success>(response) in http://go.dkkommunikation.dk/compress.php?file=base-7ca22aee7a...
by stigolar
Thu Nov 24, 2011 3:47 pm
Forum: Installation
Topic: No emails are showing
Replies: 18
Views: 9754

Re: No emails are showing

The accounts and account folders are shown, but the emails are not shown? No nothing is showing, if ther is a folder with many mails. And if you have a subfolder with many mails it can't open the subfolder. The + sign just disapire. More bugs: GO mark all mails as read. I think I stay with tho old ...
by stigolar
Wed Nov 09, 2011 11:42 am
Forum: Feature requests
Topic: Opening attatchs in new window
Replies: 2
Views: 1842

Opening attatchs in new window

Then clicking the link to an attached PDF it opens in the the same window as GO, and you have to reconnect GO.
Please change it to open in at new window.
by stigolar
Sat Oct 29, 2011 3:43 pm
Forum: General help
Topic: emails not showing
Replies: 34
Views: 13365

Re: emails not showing

The ExtJS ajax connection times out after 30 seconds too. If it takes that long to connect to IMAP then there's something else seriously wrong that has nothing todo with Group-Office. For e-mail to work pleasantly your IMAP connection should be made within 20ms. Maybe something like imapproxy can h...
by stigolar
Tue Sep 20, 2011 10:33 pm
Forum: General help
Topic: File upload error - Opera
Replies: 9
Views: 3943

Re: File upload error - Opera

mschmidt wrote:It was an Opera 10 related bug and it's fixed now.

It should be included in the next release.
Opera 11.51 and GO 3.7.28 and upload still don't work.
by stigolar
Tue Sep 20, 2011 10:29 pm
Forum: General help
Topic: emails not showing
Replies: 34
Views: 13365

Re: emails not showing

however, it seems like the script stops working / loading the IMAP-Accounts after 30 seconds even though the maximum execution time in the php.ini is changed to 0. I've tried it with 90, but it still seems to stop after the 30 seconds. If you log-in multiple times within a few minutes and try to lo...
by stigolar
Wed Jun 30, 2010 3:42 pm
Forum: Installation
Topic: No emails are showing
Replies: 18
Views: 9754

Re: No emails are showing

The accounts and account folders are shown, but the emails are not shown? No nothing is showing, if ther is a folder with many mails. And if you have a subfolder with many mails it can't open the subfolder. The + sign just disapire. More bugs: GO mark all mails as read. I think I stay with tho old ...
by stigolar
Sat Jun 26, 2010 1:30 am
Forum: Installation
Topic: No emails are showing
Replies: 18
Views: 9754

Re: No emails are showing

WilmarVB wrote:What happens now? Do you get an error message?
No, and I think it is a Java/Flash time out problem. I tested on another server, and with all folders enabled, the mails disapire.
by stigolar
Thu Jun 24, 2010 9:49 pm
Forum: Installation
Topic: No emails are showing
Replies: 18
Views: 9754

Re: No emails are showing

Problem solved. Upgrading Mercury from 4.52 to 4.72 did it.

But but, folders with many mail, and mail don't load.
by stigolar
Thu Jun 24, 2010 5:31 pm
Forum: Installation
Topic: No emails are showing
Replies: 18
Views: 9754

Re: No emails are showing

Is log_errors enabled in php.ini? Error + warnings + parse I have changesed it to all, but still nothing in the log. Is ther a methode to connect to the imap server without crypting? Maybe the problem is that the folders are not loading. The load popup is hidden under the top of the window. Why are...
by stigolar
Tue Jun 22, 2010 8:39 pm
Forum: Installation
Topic: No emails are showing
Replies: 18
Views: 9754

Re: No emails are showing

Hi Stigolar, The errors that the error.log shows, seem like an over-zealous AppArmor. Do you use that? No it's a out of the box Apache. I have disabled the Novell AppArmor mod, and their is no more errors in the log. And I have disabled the $use_compression line 26 in the compress.php modul, to sto...