Search found 74 matches

Go to advanced search

by jhsdurham
Wed Mar 25, 2015 4:16 pm
Forum: General help
Topic: go_cron doesn't exist, but can't create it either
Replies: 0
Views: 2423

go_cron doesn't exist, but can't create it either

Windows Server admins... in case you encounter this. Apache 2.4, MySQL 5.6, PHP 5.4, Windows 2008r2 and had GO v5.0.89 running fluidly. Upon upgrade to GO 6.1.25, things -seemed- fine, no errors appeared during the upgrade screens. But a week a later when I needed to use the Remove Duplicates admin ...
by jhsdurham
Fri Mar 13, 2015 4:35 am
Forum: General help
Topic: SOLVED Adnroid and Z-Push 2.1 Sync steps
Replies: 6
Views: 6593

Re: SOLVED Adnroid and Z-Push 2.1 Sync steps

UPDATE March 2015

Windows 2008r2
Go v6.1.25

You will need to upgrade to at least Z-Push 2.1.3.1892 for sync to work. I found without doing that, GO/PHP kept throwing me an error of
Class 'GO_Base_Fs_Folder' not found

Follow the exact same edits to the files as above, and sync works again.
by jhsdurham
Fri Nov 21, 2014 9:01 pm
Forum: General help
Topic: Thunderbird Sync with GO
Replies: 3
Views: 2784

Re: Thunderbird Sync with GO

Ok - we're a step forward, thank you. This line in the Wiki is not actually quite clear for how one would interpret it. http(s)://your.url.to.groupoffice/caldav/ In our case, I was not using ourdomain.com/caldav/ I was trying ourdomain.com/groupoffice/caldav because adding /groupoffice/ after our do...
by jhsdurham
Mon Nov 17, 2014 6:20 pm
Forum: General help
Topic: Thunderbird Sync with GO
Replies: 3
Views: 2784

Thunderbird Sync with GO

Go v5.0.89 on Windows Server 2008r2 Can someone provide a correct process for Thunderbird (v31.2) and it's plugin called Lightning (v3.1) to work with Group Office? This link has info that fails to produce results so I suspect may be out of date. https://www.group-office.com/wiki/CalDAV_calendar_ser...
by jhsdurham
Sat Nov 08, 2014 2:51 pm
Forum: General help
Topic: Will v6 be Windows as well?
Replies: 1
Views: 972

Will v6 be Windows as well?

It seems v6 is not recommended for Windows servers. Will it be in future?
by jhsdurham
Mon Oct 06, 2014 7:03 pm
Forum: General help
Topic: User calendar data wiped out
Replies: 1
Views: 1178

Re: User calendar data wiped out

In case this happens to anyone else - here is how I was able to restore all the events. Whatever tool you use for backing up your data, what you need to restore is this folder: c:\ProgramData\MySQL\MySQL Server 5.6\data\(name of your group office data folder) Restore the contents of it to an ALTERNA...
by jhsdurham
Mon Oct 06, 2014 6:06 pm
Forum: General help
Topic: User calendar data wiped out
Replies: 1
Views: 1178

User calendar data wiped out

I have seen this same issue happen before with two different users. This time, I don't think I have a way to recover from it. According to the Activity log, a user named Christine operating from a desktop in this office is tagged as having deleted EVERY single event in the calendar for a user named ...
by jhsdurham
Wed Sep 10, 2014 3:27 pm
Forum: General help
Topic: BB Z10 - How to Sync?
Replies: 5
Views: 3048

Re: BB Z10 - How to Sync?

I found another log with some data on the connection. It seems the device sees a calendar event (we dont sync email.. yet) But I see an error about Shared Memory library. Searching for that on google it mentions a Mapi Extension for the server but there is nothing that I can find for a windows serve...
by jhsdurham
Wed Sep 10, 2014 12:45 pm
Forum: General help
Topic: BB Z10 - How to Sync?
Replies: 5
Views: 3048

Re: BB Z10 - How to Sync?

Yeah I tried that and no go.. so that's why I asked. I saw someone else post that they had it working and suddenly it stopped working for them recently. When I tried ActiveSync setup, nothing appears on the Z10 device calendar. The log has only this, indicating a successful connection. 76.75.253.33 ...
by jhsdurham
Tue Sep 09, 2014 7:47 pm
Forum: General help
Topic: BB Z10 - How to Sync?
Replies: 5
Views: 3048

BB Z10 - How to Sync?

Is there somewhere to explain the configuration steps to get a BB Z10 to sync? The Wiki refers to the Funambol method. I didn't think that was supposed to be the way it gets done with BB os 10 devices.
by jhsdurham
Sun Jun 29, 2014 12:49 am
Forum: General help
Topic: GO showing WRONG Calendar at login!
Replies: 6
Views: 2931

Re: GO showing WRONG Calendar at login!

We're disappointed to see no reply, and no action on this. After paying for the software the past 2 years, and providing any tech support info to others as much as we can for solutions we encounter, this issue of corrupt display and fail to sync that has gone on for months is just too much. We're go...
by jhsdurham
Tue Jun 24, 2014 12:19 pm
Forum: General help
Topic: GO showing WRONG Calendar at login!
Replies: 6
Views: 2931

Re: GO showing WRONG Calendar at login!

Problem continues.. people getting ticked off at all the mistakes cropping up. My own login consistently starts me off at another guy's calendar view. Some people it doesn't seem to affect at all and they do get their own calendar at login. Anyone else seeing this with GO v5.0.65 ?
by jhsdurham
Thu Jun 19, 2014 4:57 pm
Forum: General help
Topic: GO, Funambol - repeating events cause sync fail
Replies: 1
Views: 1103

Re: GO, Funambol - repeating events cause sync fail

Correction... 6 months out repeating does not work (consistently).
by jhsdurham
Thu Jun 19, 2014 3:36 pm
Forum: General help
Topic: GO, Funambol - repeating events cause sync fail
Replies: 1
Views: 1103

GO, Funambol - repeating events cause sync fail

GO v 5.0.65 Funambol for Blackberry device (BB9900) Events setup to repeat forever in GO cause sync to fail with Blackberry devices. Create an event in the desktop that repeats forever (ie: every Tuesday from 12pm-1pm). The BB device will fail to sync. Delete the event, and the device can sync again...
by jhsdurham
Wed Jun 18, 2014 7:20 pm
Forum: General help
Topic: GO showing WRONG Calendar at login!
Replies: 6
Views: 2931

Re: GO showing WRONG Calendar at login!

Still seeing this myself, and more users are now reporting it - 18 out of 65 users now. It's spreading.

I've now also tried a full mysqldump and re-import to clean up tables and indexes, no difference. This isn't table corruption, this must be something wrong in the .65 code.