Group Office and Outlook 2013

Talk about anything that doesn't fit in the other catagories :) (and of course is about Group-Office)

Moderator: Developers

tomhut
Posts: 26
Joined: Wed Feb 13, 2013 11:55 am

Group Office and Outlook 2013

Postby tomhut » Mon Jan 27, 2014 12:17 pm

Is there any way to sync calendar and contacts with Outlook 2013?
I have tried Bynari and iCal4OL, but haven't managed to get them work.
When I installed Bynari Webdav connector, I managed to sync once, but after that Outlook always hangs.
With iCal4OL it seems to start sync, but nothing gets synced.
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8333
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Group Office and Outlook 2013

Postby mschering » Mon Jan 27, 2014 3:23 pm

Do you have the pro version?

Do you get specific error messages? Log files?
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
tomhut
Posts: 26
Joined: Wed Feb 13, 2013 11:55 am

Re: Group Office and Outlook 2013

Postby tomhut » Tue Jan 28, 2014 7:33 pm

Yes, it is pro version.
There was just this "WARNING: could not find UTF8 locale" in the groupoffice debug.log
and in the z-push-error.log there was: "FATAL. No e-mail account."
I just noticed that I had different e-mail address at the groupoffice and outlook account.
I'll try again with right e-mail address.
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8333
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Group Office and Outlook 2013

Postby mschering » Wed Jan 29, 2014 11:19 am

Z-push is not working for outlook. You have to use bynari. What was the error with bynari?
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
tomhut
Posts: 26
Joined: Wed Feb 13, 2013 11:55 am

Re: Group Office and Outlook 2013

Postby tomhut » Wed Jan 29, 2014 4:51 pm

Error is that Outlook 2013 always falls, when I start to sync.
I looked at Bynari error.logs, but there is no errors or warnings.
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8333
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Group Office and Outlook 2013

Postby mschering » Thu Jan 30, 2014 7:48 am

That's odd. I've a working bynari woth OL 2013 here so it must be something in your setup. Perhaps you can contact bynari support?
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron