Bug report

Talk about anything that doesn't fit in the other catagories :) (and of course is about Group-Office)

Moderator: Developers

TheGrave
Posts: 6
Joined: Thu Oct 22, 2015 2:08 pm

Bug report

Postby TheGrave » Tue Jun 21, 2016 7:36 am

Can somebody with access to the support system open a ticket for this?

After upgrade to 6.1.88 on Ubuntu 14.04 x64 the following gets broken:

dbconfig-common: writing config to /etc/dbconfig-common/groupoffice-com.conf
Replacing config file /etc/groupoffice/config-db.php with new version
dbconfig-common: flushing administrative password
Configuring Group-Office
Setting cache permissions

Could not open input file: /usr/share/groupoffice/install/autoinstall.php
Could not open input file: /usr/share/groupoffice/groupofficecli.php
ln: failed to create symbolic link ‘/var/www/html/public’: File exists
Done!

Processing triggers for libc-bin (2.19-0ubuntu6.9) ...
thegrave213@Server ~> sudo service apache2 restart
* Restarting web server apache2 AH00112: Warning: DocumentRoot [/usr/share/groupoffice] does not exist
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8154
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Bug report

Postby mschering » Thu Jun 23, 2016 7:35 am

Yes we had a problem with the repository. This has been fixed on Tuesday.
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
TheGrave
Posts: 6
Joined: Thu Oct 22, 2015 2:08 pm

Re: Bug report

Postby TheGrave » Sun Jun 26, 2016 11:07 pm

You guys rock, next day there was an upgrade to 6.1.92 which brought me back in business :)! Keep the excellent work!

Return to “GroupOffice main discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron