send invitation bug

Talk about anything that doesn't fit in the other catagories :) (and of course is about Group-Office)

Moderator: Developers

webwolfi
Posts: 616
Joined: Sat May 27, 2006 7:54 am
Location: Vienna/Austria

send invitation bug

Postby webwolfi » Fri Jan 21, 2011 9:41 am

since the last update (GO PRO 3.6.17 > 3.6.20) I always get the "send invitation" question when i create a new event with participants even if I check the "add without invitation"-checkbox.

pls fix

thx, Wolfgang
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8339
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: send invitation bug

Postby mschering » Fri Jan 21, 2011 10:36 am

There is no "Add without invitation" checkbox anymore. It always asks and that was intended.

I don't know how you get the checkbox...
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
webwolfi
Posts: 616
Joined: Sat May 27, 2006 7:54 am
Location: Vienna/Austria

Re: send invitation bug

Postby webwolfi » Mon Jan 31, 2011 11:20 am

go pro 3.6.20

there is!
see screenshot

and:
There is no "Add without invitation" checkbox anymore. It always asks and that was intended.
I want this back! it was very usefull.
Wolfgang
screenshot.jpg
screenshot.jpg (577.08 KiB) Viewed 1623 times
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8339
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: send invitation bug

Postby mschering » Tue Feb 01, 2011 9:57 am

You are right. I'll check this bug.
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
webwolfi
Posts: 616
Joined: Sat May 27, 2006 7:54 am
Location: Vienna/Austria

Re: send invitation bug

Postby webwolfi » Wed Feb 02, 2011 9:46 am

thx. as i saw, this should be solved in 3.6.22

vry quick reaction, if so

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron