Scanbox module

Talk about anything that doesn't fit in the other catagories :) (and of course is about Group-Office)

Moderator: Developers

odhiambo
Posts: 20
Joined: Fri Apr 22, 2011 10:27 am
Location: Naiobi, KE
Contact:

Scanbox module

Postby odhiambo » Mon Jul 22, 2013 7:22 pm

I am looking at a Wiki entry - http://wiki4.group-office.com/wiki/Scanbox, but I cannot find this module anywhere:-)
I am using groupoffice-com-4.2.6.
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8333
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Scanbox module

Postby mschering » Tue Jul 23, 2013 6:53 am

It's part of the professional version.
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
pajonkhfat
Posts: 8
Joined: Wed Apr 18, 2012 3:00 pm

Re: Scanbox module

Postby pajonkhfat » Fri Aug 23, 2013 2:35 pm

I installed the latest 4.2 version. And the scanbox module is there, but I cannot find any configuration for this.
I have no licence for Documents package. Can I use scanbox?
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8333
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Scanbox module

Postby mschering » Fri Aug 23, 2013 2:48 pm

On the pro version yes. We moved it from documents to the pro.
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
ProCom
Posts: 3
Joined: Wed Oct 19, 2011 7:08 pm
Location: St.-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Scanbox module

Postby ProCom » Thu Sep 05, 2013 8:49 am

Hello,
Intermesh wrote:It's part of the professional version.
In hosted version this feature not included?
Regards,
Igor Tripolsky.
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8333
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Scanbox module

Postby mschering » Thu Sep 05, 2013 8:54 am

Yes it is. Hosted = Professional.
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
ProCom
Posts: 3
Joined: Wed Oct 19, 2011 7:08 pm
Location: St.-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Scanbox module

Postby ProCom » Thu Sep 05, 2013 8:59 am

How can I install this module in my hosted installation?
Regards,
Igor Tripolsky.
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8333
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Scanbox module

Postby mschering » Thu Sep 05, 2013 10:24 am

Some modules were not enabled on your installation. I've enabled them for you now. You can install them.
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
ProCom
Posts: 3
Joined: Wed Oct 19, 2011 7:08 pm
Location: St.-Petersburg, Russia
Contact:

Re: Scanbox module

Postby ProCom » Thu Sep 05, 2013 2:20 pm

Intermesh wrote:Some modules were not enabled on your installation. I've enabled them for you now. You can install them.
Thanks.
Regards,
Igor Tripolsky.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron