Newsletters not work for me.

Get help from the community here.

Moderator: Developers

veerasak
Posts: 1
Joined: Mon Mar 10, 2014 3:50 am

Newsletters not work for me.

Postby veerasak » Mon Mar 10, 2014 4:03 am

Hello,
Thank you for this amazing software.

Most of modules works fine, but I've only a problem with newsletter.

Its STATUS shown "Waiting to start" too long, so I've try to click "Resume sending"
I get the error message from the log file.
-----------------------------
10-03-2014 09:51
php /home/nicesqua/public_html/fammedoffice/groupofficecli.php -r=addressbook/sentMailing/batchSend -c="/home/nicesqua/public_html/fammedoffice/config.php" --mailing_id=8 >> /home/nicesqua/groupofficedata2/log/mailings/8.log 2>&1 &

X-Powered-By: PHP/5.3.27
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
Content-Type: text/html; charset=UTF-8

{"success":false,"feedback":"You didn't enter a reciepent","exceptionClass":"Exception"}10-03-2014 09:51
php /home/nicesqua/public_html/fammedoffice/groupofficecli.php -r=addressbook/sentMailing/batchSend -c="/home/nicesqua/public_html/fammedoffice/config.php" --mailing_id=8 >> /home/nicesqua/groupofficedata2/log/mailings/8.log 2>&1 &

X-Powered-By: PHP/5.3.27
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
Content-Type: text/html; charset=UTF-8

{"success":true,"results":[],"total":0}10-03-2014 09:52
php /home/nicesqua/public_html/fammedoffice/groupofficecli.php -r=addressbook/sentMailing/batchSend -c="/home/nicesqua/public_html/fammedoffice/config.php" --mailing_id=8 >> /home/nicesqua/groupofficedata2/log/mailings/8.log 2>&1 &

X-Powered-By: PHP/5.3.27
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
Content-Type: text/html; charset=UTF-8

{"success":true,"results":[],"total":0}
------------------------------
Please help me to fix this.

Thank you
audriuzp
Posts: 1
Joined: Thu Mar 27, 2014 8:06 pm

Re: Newsletters not work for me.

Postby audriuzp » Thu Mar 27, 2014 8:10 pm

Is here anybody alive? I have the same problem... maybe someone knows how to solve this problem? When I install the pro vesrion (trial) everything works fine, and when I install the community edition with installatron, it says "waiting to start". Somewhere in the forum I have red to change the config.php file

$config["smtp_server"]='...';
$config["smtp_port"]='25';
$config["smtp_username"]='...';
$config["smtp_password"]=...';


But ir also didn't helped.

Anybody?
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8154
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Newsletters not work for me.

Postby mschering » Mon Mar 31, 2014 11:42 am

I can't replicate this error. It's strange because the script checks if a recipient is set.
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
garycatlin
Posts: 1
Joined: Fri Jul 14, 2017 12:24 am

Re: Newsletters not work for me.

Postby garycatlin » Fri Jul 14, 2017 12:24 am

I have the same problem - was this ever solved?

I really would appreciate some assistance with this.

Return to “General help”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests