CMS looses site_id

Get help from the community here.

Moderator: Developers

Maultier
Posts: 4
Joined: Sat May 10, 2008 12:42 pm

CMS looses site_id

Postby Maultier » Sat May 10, 2008 4:55 pm

Hi
I have one or two problems with the cms module.

1st: The links in the menu of the created page does not have the site_id=1 parameter. So the pages are displayed without css. If I manually add the parameter it is displayed correctly.

2nd: If I use the user authentication and I am not logged in the page is only white. The page does not work with auth activated. Why?

The site will be very simple and auth_user only
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8354
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Postby mschering » Wed May 14, 2008 7:30 am

The domain setting of the settings needs to be identical to the url you type in the browser. It looks it up that way and determines the site_id.
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
Maultier
Posts: 4
Joined: Sat May 10, 2008 12:42 pm

Postby Maultier » Sat May 17, 2008 12:39 pm

Thanks for the help.
That was the problem

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest