[BUG] [FIXED] Installing of 5.1 branch

Discuss about Group-Office development here

Moderator: Developers

jamesarthur
Posts: 55
Joined: Fri Nov 08, 2013 9:15 am

[BUG] [FIXED] Installing of 5.1 branch

Postby jamesarthur » Fri Feb 21, 2014 5:11 pm

Hi

When I installed off the 5.1 branch, I couldn't add a company because I got an database error about photos not being set. Going into phpmyadmin and changing the photo field on ab_companies to allow NULL solved the problem. Not sure if this is a bug or something else.
Last edited by jamesarthur on Fri Feb 28, 2014 9:44 am, edited 1 time in total.
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8332
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: [BUG] Installing of 5.1 branch

Postby mschering » Mon Feb 24, 2014 10:29 am

Yes, we've fixed this recently.
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron