TabbedFormDialog beforLoad isNew()

Discuss about Group-Office development here

Moderator: Developers

richarddodd
Posts: 66
Joined: Fri Jun 21, 2013 2:55 pm

TabbedFormDialog beforLoad isNew()

Postby richarddodd » Fri May 02, 2014 10:56 am

Calling isNew() in the beforeLoad function of TabbedFormDialog fails because remoteModelId is set after the call to beforeLoad. Is this desired behaviour?
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8281
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: TabbedFormDialog beforLoad isNew()

Postby mschering » Thu May 08, 2014 6:50 am

It's not set before this call but perhaps it still has the old id. perhaps it should be cleared before the call.

In the mean time you can do

if (remoteModelId==this.remoteModel_id){

// is not new

}
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
richarddodd
Posts: 66
Joined: Fri Jun 21, 2013 2:55 pm

Re: TabbedFormDialog beforLoad isNew()

Postby richarddodd » Sun May 11, 2014 12:51 pm

In fact that's what I'm already doing :D

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron