Adding forms to GO

Discuss about Group-Office development here

Moderator: Developers

ishobox
Posts: 4
Joined: Wed Jul 08, 2009 4:30 pm

Adding forms to GO

Postby ishobox » Thu Jul 09, 2009 7:42 am

Hi,

I want to add some php forms to GO, and I have been trying to develop a custom module that include these forms, but I can't. I tried to install the testmodule, but this doesn't appear anywhere. I would like to put the custom module in the top tab bar but I don't know what I have to do. I think this is an easy develop, I don't need SQL or complex classes, just some php forms that send the info to an email.

Any ideas?


Thanx!
carlos.camacho
Posts: 62
Joined: Thu Mar 05, 2009 8:02 pm

Re: Adding forms to GO

Postby carlos.camacho » Thu Jul 09, 2009 3:11 pm

Hi, search my posts i think you can find a lot answers.

Regard
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8281
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Adding forms to GO

Postby mschering » Thu Jul 09, 2009 3:40 pm

Did you completely read the "Creating a module" page?
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
ishobox
Posts: 4
Joined: Wed Jul 08, 2009 4:30 pm

Re: Adding forms to GO

Postby ishobox » Fri Jul 10, 2009 7:05 am

Thank you for your replies, I'm on the road. My module is shown and now I have to implement the form.
ishobox
Posts: 4
Joined: Wed Jul 08, 2009 4:30 pm

Re: Adding forms to GO

Postby ishobox » Fri Jul 10, 2009 9:21 am

Hi again,

As I explain in my first post, my goal is to put some php forms already developed in a GO module. There is any way to do that without remake the forms in the panels etc...? Just make a panel and add the php code or something like that?

Thank you!
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8281
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Adding forms to GO

Postby mschering » Fri Jul 10, 2009 12:10 pm

There are many approaches.

The nicest and also the hardest is to recreate your forms in ExtJS.

The fastest but dirty is to use a panel with an iframe and load your existing pages inside that.
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron