Z-Push under CGI

Having trouble installing Group-Office? No worries. Help is on the way.

Moderator: Developers

drkkvfulda
Posts: 14
Joined: Wed Oct 09, 2013 3:04 pm

Z-Push under CGI

Postby drkkvfulda » Mon Dec 17, 2018 3:39 pm

I can not run with GO 6.2 or GO 6.3 z-push. He keeps asking for authentication. I have PHP running under CGI. It worked with Apache. I installed the .htaccess files according to the instructions https://www.group-office.com/wiki/Z-push. Does somebody still have an idea?
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8271
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Z-Push under CGI

Postby mschering » Tue Jan 08, 2019 8:38 am

Hi,

You can find it here:

https://groupoffice.readthedocs.io/en/latest/install/tarball.html#authentication-with-cgi-or-fastcgi
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
drkkvfulda
Posts: 14
Joined: Wed Oct 09, 2013 3:04 pm

Re: Z-Push under CGI

Postby drkkvfulda » Thu Jan 10, 2019 12:35 pm

I tried that, too. Unfortunately, it doesn't work. The authorization with webdav works with this procedure, just z-push comically not.
mschering
Site Admin
Site Admin
Posts: 8271
Joined: Tue Apr 20, 2004 1:06 pm
Location: The Netherlands - Den Bosch
Contact:

Re: Z-Push under CGI

Postby mschering » Fri Jan 11, 2019 3:41 pm

What if you add:

RewriteRule Microsoft-Server-ActiveSync(.*) /modules/z-push/index.php$1 [E=ACTIVESYNC:true,E=REMOTE_USER:%{HTTP:Authorization}]
Best regards,

Merijn Schering
Intermesh
drkkvfulda
Posts: 14
Joined: Wed Oct 09, 2013 3:04 pm

Re: Z-Push under CGI

Postby drkkvfulda » Sat Jan 12, 2019 6:50 am

Does not work either

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron